Voordeel

Een vakantie naar Slovenië is altijd leuk – maar het is nog leuker als het een beetje voordelig kan natuurlijk! Ik doe mijn best om hieronder acties, kortingen en andere voordeeltjes en gratis dingen te verzamelen waaraan je iets hebt voor je vakantie naar Slovenië. En als jij nog een tip voor mij hebt, hoor ik het graag!

Voordelige hotelovernachtingen bij Radisson

Zoek je een fijn verblijf voor een stedentrip Ljubljana? Dan is de actie van Radisson interessant. Daar krijg je nu tot 35% korting in het kader van de actie Ready, Steady, Go! De gedachte achter de actie is dat je met een gerust hart alvast kunt boeken, omdat je gratis kunt annuleren tot 24 uur voor aankomst. Deze actie is geldig tot en met 05-09-2021 en geldt voor boekingen met een verblijf tot en met 30-09-2021.

Korting bij Belvilla

Op de homepage van Belvilla staan eigenlijk altijd wel interessante kortingen en acties aangegeven. Ze hebben ook vakantiewoningen in Nederland.

Hoge kortingen bij Traveldeal

Een superhandige website om voordelige reizen te vinden is Traveldeal. Hier vind je de actuele traveldeals voor Slovenië.

Gratis proefles Sloveens

Wil je voor vertrek alvast een paar woordjes Sloveens leren? Dan kun je bij de NHA een gratis proefles Sloveens aanvragen.

Gratis e-boek met wandeltips

Wil je gaan wandelen in Slovenië? Dan kun je op DeWandeltrainer.nl een gratis ebook met wandeltips downloaden.

Gratis magazine Reis Mee

Voor vakantie-inspiratie kun je bij Pharos Reizen gratis het magazine Reis Mee Familiereizen aanvragen. Hierin staan niet alleen de mooiste vakantiebestemmingen, maar ook fotografietips om je vakantiemomenten vast te leggen en handige tips en checklists van ANWB-experts.

Voordelig kamperen met de ACSI Camping Card (nu met gratis campingkookboek)

Met de ACSI Camping Card kampeer je in het voor- en naseizoen heel voordelig. Je krijgt dan tot wel 60% korting. Er zijn ook een campinggids en camping-app van ACSI, waarmee je makkelijk campings kunt zoeken en vinden. En ik zag dat je nu ook een gratis campingkookboek kunt downloaden bij ACSI!

Je vindt het allemaal op deze website van ACSI.

Aanbiedingen van Interhome

Huisjesverhuurder Interhome heeft een handige pagina met vakantiewoningen in Slovenië waarvoor op dit moment een aanbieding geldt – die vind je hier.

Lastminutes van Novasol

Mocht je op korte termijn een huisje willen huren bij Novasol, kijk dan eerst even op hun lastminute-pagina.

Deze website kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.