Een vakantie naar Slovenië is altijd leuk – maar het is nog leuker als het een beetje voordelig kan natuurlijk! Ik doe mijn best om hieronder acties, kortingen en andere voordeeltjes en gratis dingen te verzamelen waaraan je iets hebt voor je vakantie naar Slovenië. En als jij nog een tip voor mij hebt, hoor ik het graag!

Tot wel 400 euro korting bij ANWB Vakantie

Ben je van plan om op autovakantie naar Slovenië te gaan? Dan is het de moeite waard om nu te boeken. Van 25 april tot en met 9 mei 2023 krijg je bij het boeken van je autovakantie bij ANWB vakantie een korting die kan oplopen tot maar liefst € 400. Hier vind je deze actie.

Zomerdeals van OAD

OAD heeft aantrekkelijke zomerdeals met extra korting tot wel 100 euro per persoon.

Lastminutes bij Vacanceselect

Vacanceselect heeft mooie huuraccommodaties op campings in Slovenië. Soms geldt er een aantrekkelijke lastminute-korting. Op deze pagina kun je kijken of er op dit moment locaties in Slovenië in de aanbieding zijn.

Hoge kortingen bij Traveldeal

Een superhandige website om voordelige reizen te vinden is Traveldeal. Hier vind je de actuele traveldeals voor Slovenië.

Gratis proefles Sloveens

Wil je voor vertrek alvast een paar woordjes Sloveens leren? Dan kun je bij de NHA een gratis proefles Sloveens aanvragen.

Gratis e-boek met wandeltips

Wil je gaan wandelen in Slovenië? Dan kun je op DeWandeltrainer.nl een gratis ebook met wandeltips downloaden.

Voordelig kamperen met de ACSI Camping Card

Met de ACSI Camping Card kampeer je in het voor- en naseizoen heel voordelig. Je krijgt dan tot wel 60% korting. Er zijn ook een campinggids en camping-app van ACSI, waarmee je makkelijk campings kunt zoeken en vinden. (Kijk wel even of de camping van jouw keuze ook korting geeft en zo ja hoeveel, want dat verschilt per camping.)

Je vindt het allemaal op deze website van ACSI.

Korting op Radisson Hotels

Wil je tijdens je vakantie in Slovenië in een hotel verblijven? Dan is het misschien handig om de actuele aanbiedingen van Radisson Hotels even te bekijken.

Aanbiedingen van Interhome

Huisjesverhuurder Interhome heeft een handige pagina met vakantiewoningen in Slovenië waarvoor op dit moment een aanbieding geldt – die vind je hier.

Deze website kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.