Stedentrip Ljubljana

Ljubljana is een relaxte stad om te leren kennen: niet te groot en overzichtelijk. Toch zijn er heel veel mooie plekjes te vinden. Hier vind je een complete rondwandeling Ljubljana langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Ook een aanrader zijn deze fietstours door Ljubljana.

Stedentrip Maribor

Helaas ben ik nog niet in Maribor of het niet zo ver daarvan af gelegen Ptuj geweest. Ik kan je daar dus geen persoonlijke tips over geven. Hiervoor verwijs ik je graag naar de website van het Sloveense verkeersbureau, waar je sowieso heel veel nuttige informatie vindt. Hier vind je bezienswaardigheden in Maribor op I feel Slovenia.

Deze website kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.