Wil jij een vakantie in Slovenië combineren met een bezoek aan andere landen in Zuidoost-Europa, zoals Kroatië? Dat komt goed uit, want er zijn veel reizen die meerdere landen met elkaar combineren.

Familierondreis Slovenië & Oostenrijk – actief avontuur (8 of 12 dagen)

Deze reis van de ANWB laat je genieten van de Sloveense kust en de grotten die hier landinwaarts te vinden zijn. Vanuit je appartement aan de baai van Salinera loop je zo naar natuurgebied Strunjan en de kinderen vermaken zich prima in het buitenzwembad. Daarna rijd je naar de bergen in Tirol, waar je verblijft in een appartement net buiten het centrum van Serfaus. 

Parels van het Habsburgse Rijk (12 dagen)

ANWB heeft ook nog deze reis door drie landen. Je verblijft in het merengebied van het Salzburgerland in Oostenrijk, bij het Meer van Bled in Slovenië (met hoofdstad Ljubljana binnen handbereik) en in Italië bij Triëst en het Levicomeer. Een dagje Venetië behoort ook tot de mogelijkheden. Je verblijft in goede drie- en viersterrenhotels. Sloveense hoogtepunten van deze reis zijn de wandelroute langs de Sloveense rivier de Soča, de indrukwekkende bergen in nationaal park Triglav en de grotten van Skocjan. En natuurlijk het meer van Bled. Deze reis vind je hier.

Familiereis Slovenië en Kroatië

Travelnauts is gespecialiseerd in reizen met kinderen en hun reizen zijn helemaal aan te passen aan je wensen. Deze voorbeeldrondreis Slovenië en Kroatië combineert de zonnige stranden en dorpjes in Kroatië met de groene natuur en vele outdoor-activiteiten in Slovenië. Om de reis precies zo in te vullen als jullie willen, vraag je een persoonlijk reisvoorstel aan.

Verrassend Midden-Europa (14 dagen)

Verrassend Midden-Europa van de ANWB is een 14-daagse rondreis door Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Slovenië. Je bezoekt minder bekende plekken zoals de mooie provinciesteden Pécs en Olomouc en het Tsjechische en Slowaakse platteland. Je begint in het Tsjechische IJzergebergte en reist dan via Moravië naar het Tatragebergte in Slowakije. Dan rij je via de Hongaarse steden Eger en Pécs naar Slovenië, waar je verblijft aan de voet van het Pohorje-gebergte.

Zwemparadijs en zeebries (15 dagen)

Tijdens deze 15-daagse rondreis Slovenië en Kroatië van de ANWB verblijf je eerst in het groene binnenland van Slovenië en dan aan de Adriatische Zee in Kroatië. Je verblijft in Vakantiepark Terme Catez in Slovenië en in Pine Beach Resort in Kroatië.

Deze website kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.