Rondreizen Zuidoost-Europa

Wil jij een vakantie in Slovenië combineren met een bezoek aan andere landen in Zuidoost-Europa, zoals Kroatië? Dat komt goed uit, want er zijn veel reizen die meerdere landen met elkaar combineren.

Sloveense countryside en Adriatische kust (10 dagen)

Tijdens de 10-daagse rondreis Sloveense countryside en Adriatische kust van Pharos Reizen begin je in Ptuj in Oost-Slovenië en rij je daarna door naar de Kroatische kust.

Parels van het Habsburgse Rijk (12 dagen)

Tijdens de 12-daagse reis Parels van het Habsburgse Rijk van de ANWB combineer je Slovenië met Oostenrijk en Italië.

Van de Alpen naar de Adriatische Zee (14 dagen)

De reis Van de Alpen naar de Adriatische Zee van Pharos Reizen combineert in 14 dagen Oostenrijk, Slovenië en Kroatië.

Verrassend Midden-Europa (14 dagen)

Verrassend Midden-Europa van de ANWB is een 14-daagse rondreis door Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Slovenië. Je bezoekt minder bekende plekken zoals de mooie provinciesteden Pécs en Olomouc en het Tsjechische en Slowaakse platteland. Je begint in het Tsjechische IJzergebergte en reist dan via Moravië naar het Tatragebergte in Slowakije. Dan rij je via de Hongaarse steden Eger en Pécs naar Slovenië, waar je verblijft aan de voet van het Pohorje-gebergte.

Zwemparadijs en zeebries (15 dagen)

Tijdens deze 15-daagse rondreis Slovenië en Kroatië van de ANWB verblijf je eerst in het groene binnenland van Slovenië en dan aan de Adriatische Zee in Kroatië. Je verblijft in Vakantiepark Terme Catez in Slovenië en in Pine Beach Resort in Kroatië.

Parels van het oude Joegoslavië (18 of 22 dagen)

Deze 18- of 22-daagse rondreis van Pharos Reizen brengt je naar Slovenië, Kroatië, Montenegro en Bosnië-Herzegovina. Van Ljubljana rij je naar Opatija en vervolgens verder naar Trogir en Dubrovnik. Vanuit Budva (op een half uur van Kotor) verken je Montenegro. Daarna is Sarajevo aan de beurt (optioneel via Albanië), gevolgd door Osijek en de Kroatische hoofdstad Zagreb.

Terug naar de Donaumonarchie (23 dagen)

Heb je meer tijd, kies dan voor Terug naar de Donaumonarchie van Pharos Reizen, waarbij je in 23 dagen naar Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Bosnië-Herzegovina, Montenegro en Slovenië reist. Het lijkt We zijn er bijna wel!