Wil je overnachten in een hotel in Slovenië? Zelf heb ik alleen nog maar verbleven in een hotel in Ljubljana, maar ik zal mijn best doen om hier in de toekomst nog meer hotels in Slovenië toe te voegen voor andere plaatsen.

Hotels in Ljubljana

Ik overnachtte tijdens mijn stedentrip Ljubljana in Grand Hotel Union. Dit hotel vormt een geweldige uitvalsbasis voor je stedentrip: het ligt vlak bij Prešernov Trg en met een beetje geluk kun je vanuit je hotelkamer het kasteel van Ljubljana zien. Bovendien is het pand zelf een prachtig voorbeeld van de vele Jugendstil in Ljubljana. Even om de hoek bij Grand Hotel Union zit restaurant Atelje, echt een aanrader wat mij betreft. 

Andere hotels in Ljubljana

Een ander hotel in Ljubljana dat ik toch even wil noemen hoewel ik er zelf geen ervaring mee heb, is Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana. Ik verblijf namelijk erg graag in Radisson-hotels tijdens mijn stedentrips, hoewel het wel jammer is dat deze buiten het toeristische centrum staat. Maar Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana heeft wel een snelle OV-verbinding met het oude centrum.

Deze website kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.