Wil je graag met een groep op vakantie naar Slovenië? Dan heb ik deze groepsreizen naar Slovenië voor je gevonden.

Jongerenreis Slovenië (10 dagen)

Simi Reizen heeft een 10-daagse jongerenreis Slovenië voor deelnemers van 18-25 jaar. Tijdens deze reis ga je onder andere kajakken, canyonen, SUP-polo spelen en cave biken. Je verblijft op een knusse camping in de natuur met een kampvuurplaats en een zwemmeertje. Tijdens de reis worden ook een lake party en een themafeest georganiseerd.

Actieve groepsreis 24-39 jaar (10 dagen)

Simi reizen heeft ook nog deze groepsreis voor deelnemers van 24-39 jaar. Ook tijdens deze reis ga je allerlei leuke activiteiten in de Sloveense natuur ondernemen, zijn er feesten en kampvuren en verblijf je op een camping.

Groepsreis Slovenië en Kroatië (10 dagen)

Tijdens deze groepsreis van Shoestring neemt een lokale gids je onder andere mee naar Ljubljana, het meer van Bled en kustplaats Portoroz in Slovenië, en dan naar Pula, nationaal park Plitvice en Zagreb in Kroatië.

Groepskampeerreis Slovenië en Kroatië (22 dagen)

Deze groepskampeerreis van de ANWB begint in Slovenië, namelijk in Ptuj. Daarna rij je Kroatië in voor de rest van de reis.

Rondreis voormalig Joegoslavië (24 dagen)

Tijdens deze groepsreis van Koning Aap reis je in een kleine groep (maximaal 18 deelnemers) door de huidige zeven republieken die ooit samen het land Joegoslavië vormden. In 24 dagen heb je alle tijd om de oude beschavingen, het recente communistische verleden en de schitterende natuur van de Balkan te leren kennen. Je reist vanuit de Sloveense Alpen via de Adriatische kust naar Kosovo. De reis wordt afgesloten in de voormalige hoofdstad van Joegoslavië: Belgrado.

Deze website kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.