Groepsreizen naar Slovenië

Wil je graag met een groep op vakantie naar Slovenië? Dan heb ik deze groepsreizen naar Slovenië voor je gevonden.

Jongerenreis Slovenië

Simi Reizen heeft een 10-daagse jongerenreis Slovenië voor deelnemers van 18-25 jaar. Tijdens deze reis ga je onder andere kajakken, canyonen, SUP-polo spelen en cave biken. Je verblijft op een knusse camping in de natuur met een kampvuurplaats en een zwemmeertje. Tijdens de reis worden ook een lake party en een themafeest georganiseerd.

Actieve groepsreis 24-39 jaar

Simi reizen heeft ook nog deze groepsreis voor deelnemers van 24-39 jaar. Ook tijdens deze reis ga je allerlei leuke activiteiten in de Sloveense natuur ondernemen, zijn er feesten en kampvuren en verblijf je op een camping.

Groepsreis Slovenië en Kroatië van Shoestring

Tijdens deze groepsreis neemt een lokale gids je onder andere mee naar Ljubljana, het meer van Bled en kustplaats Portoroz in Slovenië, en dan naar Pula, nationaal park Plitvice en Zagreb in Kroatië.

Groepsreis Balkan van SRC

SRC Reizen biedt deze reis aan door 8 landen op de Balkan: Servië, Kosovo, Macedonië, Albanië, Montenegro, Kroatië, Bosnië-Herzegovina en Slovenië. Als je We zijn er bijna hebt gezien en er helemaal zin in kreeg om ook eens die regio te gaan verkennen, is dit de reis voor jou. Je hoeft alleen niet je eigen caravan of camper mee te nemen in deze versie.

Deze website kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.