Autorondreizen door Slovenië

Slovenië is niet groot en door op een paar plekken te verblijven, kun je het land uitstekend leren kennen.

Slovenië in een notendop (11 of 12 dagen)

De 11- of 12-daagse familierondreis Slovenië in een notendop van Pharos Reizen is een ideale kennismaking met Slovenië. Je verblijft in een hotel bij het meer van Bled (met kinderanimatie en gebruik van een naastgelegen zwembad), op een vakantiepark in Oost-Slovenië met een uitgebreid zwemparadijs erbij, en in een hotel met zwembad aan de Sloveense kust. De kinderkorting maakt deze reis extra aantrekkelijk voor gezinnen.

Rondreis Slovenië (11 dagen)

Tijdens deze 11-daagse rondreis Slovenië van Pharos Reizen verblijf je in luxe hotels bij Bled (bij mooie meren, bergen en watervallen), Ptuj (omgeven door wellness en wijngaarden) en aan de Sloveense kust.

Beleef smaakvol Slovenië (8 dagen)

TUI heeft een 8-daagse rondreis Beleef smaakvol Slovenië. Hierbij verblijf je in drie hotels (in Ljubljana, in de wijnregio Brda en in Oost-Slovenië) en er zijn verschillende culinaire belevenissen bij inbegrepen, zoals diners, een wijnproeverij en een olijfolieproeverij.

Veel autorondreizen combineren Slovenië met Kroatië en eventueel nog andere landen. Klik hier om die reizen naar Zuidoost-Europa te bekijken.