Slovenië is niet groot en door op een paar plekken te verblijven, kun je het land uitstekend leren kennen.

Rondreis Slovenië (11 dagen)

Tijdens deze rondreis Slovenië van de ANWB ontdek je de Alpen, de Adriatische Zee en de wijngaarden van dit veelzijdige land. Bovendien vind je hier enkele van de mooiste grotten van Europa en natuurlijk het beroemde bergmeer van Bled. Je verblijft in mooie, luxe hotels met wellness en een binnenzwembad.

Bekijk deze reis hier. Je kunt deze reis ook nog verlengen.

Slovenië in een notendop (11 dagen)

Slovenië in een notendop (van de ANWB) laat je in één reis genieten van strand, cultuur en activiteiten in de natuur zoals wandelen, paardrijden en raften. Een greep uit wat je tijdens deze vakantie allemaal kunt beleven:

  • hoofdstad Ljubljana
  • het meer van Bled
  • de turquoise rivier de Soca
  • met de kabelbaan de Vogel-berg op
  • kustplaats Portorož
  • met een vlot de rivier de Drava af
  • de grotten van Postojna en Skocjan
  • de rivierkloven bij Kransjka Gora

Deze reis van ANWB Reizen vind je hier.

Beleef smaakvol Slovenië (8 dagen)

TUI heeft een 8-daagse rondreis Beleef smaakvol Slovenië. Hierbij verblijf je in drie hotels (in Ljubljana, in de wijnregio Brda en in Oost-Slovenië) en er zijn verschillende culinaire belevenissen bij inbegrepen, zoals diners, een wijnproeverij en een olijfolieproeverij.

Geheimen van Slovenië (9 dagen)

De Jong Intra heeft deze mooie rondreis die je vanuit de Julische Alpen via het meer van Bled naar de hoofdstad Ljubljana brengt. Je eindigt deze reis aan de gezellige Sloveense kust.

Veel autorondreizen combineren Slovenië met Kroatië en eventueel nog andere landen. Klik hier om die reizen naar Zuidoost-Europa te bekijken.

Deze website kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.